Fujifredrik fotograferar dig ON LOCATION på gymmet, hemma hos dig, utomhus, på tävlingar eller i valfri lokal.

Välj själv den perfekta platsen för din fotografering, en plats som är meningsfull för just dig. Har du ingen egen favoritplats så hittar vi en tillsammans.

Jag fångar ditt rätta jag genom att skapa stilfulla, avslappnade och härliga bilder. Vi kanske till och med hittar nya coola vinklar.

Tillsammans skapar vi snygga och unika bilder som speglar din personlighet, oavsett var vi väljer att hålla fotograferingen.

Grymt snygga bilder,

precis som du vill ha dem

Alla är välkomna att fotograferas, det spelar ingen roll vilken form man är i. Med rätt förutsättningar gör sig alla ännu bättre på bild.

Jag har mängder med fotoutrustning att välja bland, som lyfter bilderna till nya höjder. För att nämna några så har jag flera olika färgade ljus som ger den rätta stämningen i bilderna, en beautydish för den snygga glimten i ögat, rejäla softboxar för härliga hudtoner, rökmaskin och drönare vid behov.

Fotografering på ditt lokala gym

Jag har plåtat massor med bilder på olika gym runt om i Sverige.

Jag har bland annat varit på Delta Gym, Nordic Wellness, Friskis & Svettis och City Gym och fotograferat. Se länkar nederst på sidan för fler gym.

Scenbilder från tävlingar

Jag älskar verkligen att vara på tävlingar och fotografera scenbilder. Allt är verkligen upplagt för fina bilder med cool ljussättning, tannade atleter i toppform, snygga poser och glatt humör.

Jag har bland annat varit på SM, Better Bodies Challenge, Tyngre och Luciapokalen.

Läs mer här!

Portabel studio

Allra tryggast brukar det kännas med fotografering på hemmaplan.

Du kan själv välja om jag bara ska ta med mig min kamera eller delar av min portabla fotostudio och rigga upp för fotografering hemma hos dig.

Här kan vi i lugn och ro få till de bästa bilderna.

Läs mer här!

Kommentarer

Här kommer några kommentarer jag fått från mina tidigare fotograferingar och bildleveranser. Jag är djupt tacksam och stolt över det flöde av positiva recensioner jag har fått.

Sjukt snygga bilder

L Mabanza

FYYY!!! Vilka snygga bilder! Du är BÄST!!!

C A Hägg

Wow! Tack så jättemycket för otroligt fina bilder!!

J Lövgren

Men alltså på riktigt! Vilka jäkla toppenbilder du tagit

A Norberg