Här börjar magin!

Visa din bästa sida

Jag är stolt över att så många vill bli fotograferade av mig. Med över 10 års erfarenhet av gymfotograferingar skapar vi tillsammans kreativa, unika och snygga bilder som fångar energin i träningen och dokumenterar din form.

Jag har fotograferat på alla de större gymkedjorna och en hel del lokala gym. Hittills har ingen sagt nej när vi ber om att få komma och fotografera på gymmet. Tvärt om så inser de flesta hur mycket positiv publicitet de får med alla fina bilder.

Nedan följer ett axplock av de personer jag haft den stora äran att fotografera

Maria ”Diva”

Här är några utvalda bilder från den roliga fotograferingen vi hade på Delta Gym i Stockholm. Det är inte svårt att få till snygga bilder när man har grymma modeller 😉

Agnes

Den här fotograferingen gjorde vi i hemmet mot en svart bakgrund. Jag tog med mig fotoutrustning som behövdes och så fick vi bland annat till de här underbara bilderna. En grymt rolig fotografering som jag gärna gör fler gånger!

Linda

Flex gym Hagsätra. Otroligt trevligt gym med stora ytor och extremt fotograferingsvänligt. Coola Linda körde både rep och kedjor blandat med högklackat och snygga poser. Det blev massor med snygga bilder, här kommer fyra av dem.

Madelen

Delta Gym i Stockholm. Grymma Madelen poserar som om hon aldrig gjort någonting annat i hela sitt liv. Skön inspirerande miljö nere i källaren hos Delta Gym. Otroligt rolig fotografering!

Natanael

Ännu en avslappnad fotografering. Portabla studion gjorde hembesök hos Natanael. Det blev en riktigt trevlig fotografering över en kopp kaffe. Vi testade lite olika färger på bakgrunden. Massor med grymma bilder blev det. Kul!

Sahar

Coachning pågår för Sahar på Delta Gym i Stockholm. Energin flödar, processen går stadigt framåt. Så inspirerande att se och höra. Jag tycker verkligen att det syns i bilderna.

Samer

Tyngre än tyngst på Nordic Wellness i Handen Stockholm. Samer visar vart skåpet ska stå. Jädrar anamma, nu är det på riktigt. Bara att göra sitt bästa och lite till med kameran…

Wollermo

Jag fick den stora äran att fotografera systrarna Wollermo på Exclusive Fitness i Stuvsta Stockholm. En så härlig fotografering med ovanligt vänligt bemötande av alla jag träffade på. Ett toppenställe jag gärna återvänder till! Dessutom blev bilderna riktigt coola!

Maria och Madelen

En rolig fotografering jag hade var när Madelen hade ett pass med sin PT Maria. Ett stort tack vill jag rikta till Dimitrios ”Dimman” på Delta Gym som alltid är så trevlig och varmt välkomnande när jag besöker dem. Underbart!

Mikael Svenfelt

I slutet av januari 2019 var jag över till Linköping och fotograferade Highway Games Open på Crossfit Highway. Det var Mikael Svenfelt och hans team som jag plåtade och det var en upplevelse utöver det vanliga. Vilket drag! Vilken publik! Vilket arrangemang! Det här är en fotografering jag minns väl, än idag.