Scenbilder från Bodybuilding och Fitnesstävlingar

När du står där på scen efter att ha tränat och förberett dig minutiöst, troligtvis i över ett år, känns det tryggt att veta att du kommer att få riktigt fina bilder från ditt scenframträdande.

Du fokuserar helt på din uppgift, medans jag fokuserar på att fånga dej på så många bra bilder som möjligt.

Jag är en passionerad och erfaren fotograf från Västerås. 2018 fotograferade jag SM i bodybuilding och fitness för första gången och det gav mersmak. Jag fick massor med positiv feedback från både atleter och coacher då min bildstil skiljer sig från andras.

Sedan dess har jag förfinat min teknik och uppgraderat min kamerautrustning för att få till de snyggaste och skarpaste scenbilderna tagna i rätt ögonblick.

Kontakta mig för att boka din fotografering och föreviga din form på ett minnesvärt sätt.


Boka specialbevakning

För att kunna garantera att just du finns med på så många bra bilder som möjligt erbjuder jag specialbevakning för de som vill. Det innebär att jag håller ett extra öga med mina kameror på just dig när du står på scen. Jag tar alltid kort på alla deltagare, men jag tar extra många bilder på de jag bevakar. Mer info kommer på min instagram inför tävlingen.

Jag har fotograferat SM, Better Bodies Challenge, Tyngre och Luciapokalen. Kontakta mig för att se vilka tävlingar jag avser att fotografera i närtid.