TĂ€vlingsbilder

Fotografering av Bodybuilding- och FitnesstÀvlingar
Jag Äker runt pÄ olika Bodybuilding- och FitnesstÀvligar och fotograferar professionella bilder pÄ atleterna pÄ scen. Det hÀr Àr ett intresse som vÀxt fram frÄn och med 2018 dÄ jag fotograferade SM i VÀsterÄs. Alla intÀkter jag har frÄn försÀljningen av bilderna gÄr oavkortat till att uppgradera fotoutrustningen. PÄ detta sÀtt vinner vi bÄda pÄ detta. Du fÄr riktigt grymma och skarpa bilder, jag kan uppdatera min kamerautrustning och tar vassare bilder för varje Är som gÄr. HÀr i bildbanken hittar du fina provbilder frÄn tidigare tÀvlingar!

 

Ska du deltaga i en tÀvling?
DÄ gÄr det bra att förboka mig för att bli garanterad att jag lÀgger extra mycket fokus pÄ att fÄnga mÄnga bra bilder pÄ just dig. Jag kallar det för Specialbevakning och det har varit ett uppskattat sÀtt att boka pÄ. Nytt för i Är Àr att jag har mixat fördelarna med bröllopsbilder och tÀvlingsbilder - bÄda gör sig bÀst i en fotobok. Se alternativen nedan.

 

Specialbevakning
Grunden för att kunna garantera att just du hamnar pÄ minst 8 bra bilder Àr att du anmÀler till mig att du vill ha Specialbevakning. Jag skriver dÄ upp dig pÄ en lista och hÄller koll pÄ dej nÀr det Àr din tur att tÀvla. Du fÄr dÄ smÄ provbilder mejlade till din e-post garanterat helt gratis! Skicka gÀrna DM till mig pÄ Instagram hÀr för att boka detta.

Vill du sedan ha dina grymma bilder högupplösta fÄr du hela serien för ett riktigt bra pris!

 

Specialbevakning Deluxe
FrÄn och med Luciapokalen 2019 erbjuder jag ett fÄtal utvalda deltagare en lyxigare specialbevakning Àn tidigare. Den hÀr Deluxe Specialbevakningen Àr perfekt till den som vill ha det dÀr lilla extra. Jag erbjuder detta till maximalt en deltagare per klass, först till kvarn gÀller.
fujifredrik Àr pÄ sin plats i tid nÀr det Àr viktiga tÀvlingar.Du fÄr minst 15 högupplösta tÀvlingsbilder, dessa levereras till angiven epostadress ASAP. Du fÄr dessutom en exklusiv fotobok i A4-storlek levererad till valfri adress inom Sverige. Dina högupplösta bilder levereras Àven pÄ ett USB-minne tillsammans med fotoboken. Paketpris endast 995 kr!

Kontakta mig för mer information.

 

Copyright © 2019 fujifredrik. Fujifredrik webdesign