Vem är Online

Det finns 28 gäster online.

BODY & FITNESS

Fotografering av Bodybuilding- och Fitnesstävlingar

Jag åker runt på olika Bodybuilding- och Fitnesstävligar och fotograferar professionella bilder på atleterna på scen. Det här är ett intresse som växt fram från och med 2018 då jag fotograferade SM i Västerås. Alla intäkter jag har från försäljningen av bilderna går oavkortat till att uppgradera fotoutrustningen. På detta sätt vinner vi båda på detta. Du får riktigt grymma och skarpa bilder, jag kan uppdatera min kamerautrustning och tar vassare bilder för varje år som går.

Ska du deltaga i en tävling?

Då går det bra att förboka mig för att bli garanterad att jag lägger extra mycket fokus på att fånga många bra bilder på just dig. Jag kallar det för Specialbevakning och det har varit ett uppskattat sätt att boka på. 


Specialbevakning

Grunden för att kunna garantera att just du hamnar på minst 8 bra bilder är att du anmäler till mig att du vill ha Specialbevakning. Jag skriver då upp dig på en lista och håller koll på dej när det är din tur att tävla. Några dagar efter tävlingen får du små provbilder mejlade till din e-post garanterat helt gratis! Skicka gärna DM till mig på Instagram här för att boka detta.

Vill du sedan ha dina grymma bilder högupplösta får du hela serien till ett riktigt bra pris!

EXPRESSLEVERANS!
Vill du vara bland de första som får sina bilder så skippar du provbilderna och går direkt på de högupplösta. Det tar en stund för mig att skapa och mejla småbilderna, så om du vet med dig att du vill ha bilderna och vill ha dem snabbare så är det här alternativet för dej. Direkt efter tävling Swishar du då 395kr till 123 491 50 47. Ange ditt namn och startnummer på betalningen. Skicka DM på Instagram @fujifredrik_pro och meddela att du betalt, samt ange vilken e-postadress du vill ha bilderna levererade till. Har du inte förbokat Specialbevakning behöver du även ange ditt namn, tävlingsklass och startnummer när du kontaktar mig på IG.
Jag hanterar alla expressleveranser i turordning, först till kvarn!

Kontakta mig för mer information och bokning!PORTFOLIO

Copyright © 2020 Fuji Fredrik. Fuji Fredrik webdesign