Vem är Online

Det finns 19 gäster online.

BODY & FITNESS

Fotografering av Bodybuilding- och Fitnesstävlingar

Jag åker runt på olika Bodybuilding- och Fitnesstävligar och fotograferar professionella bilder på atleterna på scen. Det här är ett intresse som växt fram från och med 2018 då jag fotograferade SM i Västerås. Alla intäkter jag har från försäljningen av bilderna går oavkortat till att uppgradera fotoutrustningen. På detta sätt vinner vi båda på detta. Du får riktigt grymma och skarpa bilder, jag kan uppdatera min kamerautrustning och tar vassare bilder för varje år som går. Här i bildbanken hittar du fina provbilder från tidigare tävlingar!

Ska du deltaga i en tävling?

Då går det bra att förboka mig för att bli garanterad att jag lägger extra mycket fokus på att fånga många bra bilder på just dig. Jag kallar det för Specialbevakning och det har varit ett uppskattat sätt att boka på. Nytt för i år är att jag har mixat fördelarna med bröllopsbilder och tävlingsbilder - båda gör sig bäst i en fotobok. Se nedan.


Specialbevakning

Grunden för att kunna garantera att just du hamnar på minst 8 bra bilder är att du anmäler till mig att du vill ha Specialbevakning. Jag skriver då upp dig på en lista och håller koll på dej när det är din tur att tävla. Några dagar efter tävlingen får du små provbilder mejlade till din e-post garanterat helt gratis! Skicka gärna DM till mig på Instagram här för att boka detta.

Vill du sedan ha dina grymma bilder högupplösta får du hela serien till ett riktigt bra pris!

Kontakta mig för mer information och bokning!PORTFOLIO

Copyright © 2020 Fuji Fredrik. Fuji Fredrik webdesign