Body & Fitness

Fotografering av Bodybuilding- och FitnesstÀvlingar

Jag Äker runt pÄ olika Bodybuilding- och FitnesstÀvligar och fotograferar professionella bilder pÄ atleterna pÄ scen. Det hÀr Àr ett intresse som vÀxt fram frÄn och med 2018 dÄ jag fotograferade SM i VÀsterÄs. Alla intÀkter jag har frÄn försÀljningen av bilderna gÄr oavkortat till att uppgradera fotoutrustningen. PÄ detta sÀtt vinner vi bÄda pÄ detta. Du fÄr riktigt grymma och skarpa bilder, jag kan uppdatera min kamerautrustning och tar vassare bilder för varje Är som gÄr. HÀr i bildbanken hittar du fina provbilder frÄn tidigare tÀvlingar!

Ska du deltaga i en tÀvling?

DÄ gÄr det bra att förboka mig för att bli garanterad att jag lÀgger extra mycket fokus pÄ att fÄnga mÄnga bra bilder pÄ just dig. Jag kallar det för Specialbevakning och det har varit ett uppskattat sÀtt att boka pÄ. Nytt för i Är Àr att jag har mixat fördelarna med bröllopsbilder och tÀvlingsbilder - bÄda gör sig bÀst i en fotobok. Se alternativen nedan.

 


 

Specialbevakning 349kr

Grunden för att kunna garantera att just du hamnar pÄ minst 8 bra bilder Àr att du anmÀler till mig att du vill ha Specialbevakning. Jag skriver dÄ upp dig pÄ en lista och hÄller koll pÄ dej nÀr det Àr din tur att tÀvla. Du fÄr dÄ smÄ provbilder mejlade till din e-post garanterat helt gratis! Skicka gÀrna DM till mig pÄ Instagram hÀr för att boka detta.

Vill du sedan ha dina grymma bilder högupplösta fÄr du hela serien för ett riktigt bra pris!

 


 

StjÀrnbevakning 1495kr

fujifredrik Ă€r pĂ„ sin plats i tid nĂ€r det Ă€r viktiga tĂ€vlingar.NYHET! Nu erbjuder jag maximalt en deltagare per klass en lyxigare specialbevakning Ă€n tidigare. Den hĂ€r StjĂ€rnbevakningen Ă€r perfekt till den som vill ha och förtjĂ€nar extra uppmĂ€rksamhet, dĂ„ jag Ă€gnar all min tid Ă„t just dig nĂ€r du stĂ„r i rampljuset pĂ„ scen. Jag erbjuder som sagt detta till maximalt en deltagare per klass, först till kvarn gĂ€ller.  

Du fÄr minst 30 högupplösta tÀvlingsbilder, dessa levereras till angiven epostadress ASAP efter tÀvlingen. Du fÄr dessutom alla dina fina bilder tryckta i en exklusiv fotobok i A4-storlek levererad till valfri adress inom Sverige.
Dina högupplösta bilder levereras Àven pÄ ett USB-minne tillsammans med fotoboken.
Paketpris endast 1495 kr!

NÀr du bokar StjÀrnbevakning innebÀr det att all min fokus hamnar pÄ dej. Ingen annan kan dÀrför boka varken StjÀrnbevakning eller Specialbevakning i samma klass.

Kontakta mig för mer information och bokning!


PORTFOLIO

Copyright © 2020 Fuji Fredrik. Fuji Fredrik webdesign