Bröllop

Bröllopsfotograf i MÀlardalen

VÀlkommen till fujifredrik - Fredrik StÀvegÄrd photography. Jag skapar tidlösa bröllops- och portrÀttbilder i MÀlardalen och hela Sverige.

Kontakta mig.

Lite om mig och min naturliga och dokumentÀra fotografistil

Jag har varit fotograf sedan 2000. Min fotografiska stil under ett evenemang kan bÀst beskrivas som dokumentÀr bröllopsfotografering eller bröllopsfotojournalism. Det innebÀr att jag fÄngar en hÀndelse i en avslappnad, diskret stil och utan behov av flera, ofta stela familjegruppfoton och besvÀrliga poser. Du kommer dÀrför sÀllan se eller höra mig posera er, förutom eventuellt vid smÄ diskreta justeringar vid behov. Jag ser stort vÀrde i tidlösa och naturliga bilder som berÀttar en Àkta och levande bröllopshistoria.

Jag löser det

NÀr det drar ihop sig till bröllop kan det kÀnnas som att det Àr tusen saker som ska planeras. Det Àr dÄ du kontaktar mig för sjÀlva fotograferingen. DÄ kan du vara sÀker pÄ att den blir utförd - precis som ni vill ha den.

Med min erfarenhet av bröllopsfotografering ser jag till att fÄ med alla detaljer pÄ bröllopet som ni vill minnas i efterhand. Vi gÄr tillsammans igenom vad ni har för önskemÄl, jag kommer med förslag och tips, jag planerar och utför fotograferingen pÄ smidigaste sÀtt. Allt för att er stora dag ska bli sÄ vacker och minnesvÀrd som möjligt. Du kan boka mig för bara vigseln, eller hela dagen om du vill.

FrÄn och med i Är levererar jag en fotobok med era bÀsta bilder frÄn bröllopet som en bonus. Digitala bilder för delning pÄ Facebook eller Instagram ingÄr sjÀlvklart. Du fÄr bilderna pÄ ett USB-minne. EfterÄt kan du bestÀlla papperskopior, förstoringar, flera fotoböcker, canvastavlor och mycket annat enligt önskemÄl.

Kontakta mig för mer information och prisuppgift.

Copyright © 2019 fujifredrik. Fujifredrik webdesign