BRÖLLOP

Bröllopsfotograf i MÀlardalen

VÀlkommen till Fuji Fredrik - bröllopsfotografen. Jag skapar tidlösa bröllops- och portrÀttbilder i MÀlardalen och hela Sverige. Det Àr till mig du vÀnder dig nÀr du vill ha det dÀr lilla extra levererat av fotografen. Jag fÄngar de smÄ och de stora ögonblicken - och allting dÀremellan.

Lite om mig och min naturliga och dokumentÀra fotografistil

Min fotografiska stil under ett evenemang kan bÀst beskrivas som dokumentÀr bröllopsfotografering eller bröllopsfotojournalism. Det innebÀr att jag fÄngar en hÀndelse i en avslappnad, diskret stil och utan behov av flera, ofta stela familjegruppfoton och besvÀrliga poser. Du kommer dÀrför sÀllan se eller höra mig posera er, förutom eventuellt vid smÄ diskreta justeringar vid behov. Jag ser stort vÀrde i tidlösa och naturliga bilder som berÀttar en Àkta och levande bröllopshistoria.

Jag löser det

NÀr det drar ihop sig till bröllop kan det kÀnnas som att det Àr tusen saker som ska planeras. Det Àr dÄ du kontaktar mig för sjÀlva fotograferingen. DÄ kan du vara sÀker pÄ att den blir utförd - precis som ni vill ha den.

Med min erfarenhet av bröllopsfotografering ser jag till att fÄ med alla detaljer pÄ bröllopet som ni vill minnas i efterhand. Vi gÄr tillsammans igenom vad ni har för önskemÄl, jag kommer med förslag och tips, jag planerar och utför fotograferingen pÄ smidigaste sÀtt. Allt för att er stora dag ska bli sÄ vacker och minnesvÀrd som möjligt. Du kan boka mig för bara vigseln, eller hela dagen om du vill.

NÀr du bokar fotografering ingÄr sjÀlvklart digitala bilder för delning pÄ till exempel Facebook eller Instagram. Du fÄr bilderna pÄ ett USB-minne. EfterÄt kan du bestÀlla en fotobok, papperskopior, förstoringar, canvastavlor och mycket annat enligt önskemÄl. För din och min trygghet skriver vi alltid ett avtal pÄ fotograferingen.

Kontakta mig eller boka tid hÀr!


PORTFOLIO

Copyright © 2020 Fuji Fredrik. Fuji Fredrik webdesign