Vem är Online

Det finns 17 gäster online.

SENASTE NYTT

2020-05-21 BRÖLLOPSFOTOGRAFERINGAR

Nu börjar jag nÀrma mig grÀnsen för antalet bröllopsfotograferingar jag kan genomföra 2020. Eftersom jag lÀgger hela min sjÀl i dessa fotograferingar vill jag inte ta pÄ mig för mÄnga uppdrag. Har du inte bokat din fotografering med mig Ànnu sÄ Àr det hög tid att kolla nu.

Vad hÀnder annars dÄ? Jo, vi undersöker just nu om vi kan göra nÄgra Youtube-filmer med fotograferingar. Det tycker jag lÄter spÀnnande och utvecklande. Vi fÄr se hur det slutar!


2020-04-22 FILMTIME!

Nu nÀr alla tÀvlingar Àr instÀllda har jag flyttat fokus till vidareutbildning inom fotografering och Àven lagt till filmning som alternativ.

Vi har investerat i en drönare och den Àr ett vÀlkommet tillskott! Vi bÄde filmar och fotograferar med den, vilket öppnar för helt nya perspektiv.


2020-03-12 FUJI FREDRIK AVBOKAR BBC 2020!

Jag mÄste tyvÀrr meddela att jag inte kommer till BBC 2020 med anledning av Coronaspridningen

HÀlsan har alltid högsta prioritet och det hÀr Àr en försiktighetsÄtgÀrd frÄn min sida för att minska risken för spridning i samhÀllet. Jag hoppas att vi istÀllet ses pÄ en annan fotografering inom kort!


2020-01-17 FUJI FREDRIK KOMMER TILL BBC 2020!

Nu Àr det bekrÀftat att jag ska bevaka Better Bodies Challenge den 21 mars 2020.

Om du vill att jag bevakar dig lite extra med min kamera kan du boka Specialbevakning i förvÀg. DÄ ser jag till att fÄ minst 8 bra bilder pÄ dej pÄ scen. Specialbevakning Àr helt gratis. Du fÄr smÄ provbilder pÄ hela din bildserie i din mejl efter tÀvlingen. Om och nÀr du sedan vill ha hela serien högupplöst fÄr du den för endast 349kr!

NYHET för i Ă„r Ă€r att jag har infört ytterligare en bevakning som jag valt att kalla för STJÄRNBEVAKNING. LĂ€s gĂ€rna mer om den hĂ€r.


2020-01-02 GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET!

Jag kan glÀdjande nog meddela att förra Äret blev ett rejÀlt uppsving för min fotograferingsverksamhet. Tack alla inblandade - sÄvÀl brudpar och atleter som arrangörer. Jag har nu börjat boka 2020 Ärs bröllop. VÀlkommen in med en förfrÄgan!

Hemsidan har fÄtt sig en piffning ocksÄ. Jag hade en plan pÄ att ta bort bildbanken, men det tyckte inte ni, sÄ nu Àr den tillbaks. BlÀddra pÄ och hör av er om ni Àr intresserade av en bild eller fler. Originalen Àr högupplösta och kan delförstoras utan problem. Vi hörs!


2019-11-30 TVÅ STORA FOTOGRAFERINGAR

Kommande vecka sĂ€tts jag, mina kameror och objektiven pĂ„ prov. Den ena tillstĂ€llningen Ă€r en galamiddag i Örebro slott och dĂ€r Ă€r det mörkt kan jag lova. Lördag och söndag fotograferar jag Luciapokalen pĂ„ StockholmsmĂ€ssan och dĂ€r Ă€r det ljusare, men lĂ€ngre distans till objekten.

StockholmsmÀssan Àr en av mina favoritmÀssor. Anledningen till detta Àr att det alltid Àr vÀlarrangerat, snyggt och proffsigt, bra parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till mÀssan, samt att man alltid kÀnner sig vÀlkommen nÀr man kommer dit. Snart Àr det dags igen! Vi ses kanske dÀr?


2019-11-25 NY LOGGA LAGOM TILL LUCIAPOKALEN!

Nu Àr loggan uppdaterad. Ny, frÀsch, ren, modern. Om du frÄgar mig.

Denna vackra skönhet symboliserar det nya Fuji Fredrik.


2019-11-15 BOKA SPECIALBEVAKNING PÅ LUCIAPOKALEN

Specialbevakning
Dels har vi den traditionella varianten dÀr jag följer dig lite extra med kameran för att se till att det blir minst 8 bra bilder pÄ dej och dina poser. Du fÄr dÄ gratis vattenstÀmplade provbilder i din mejl. Vill du sedan ha hela serien högupplöst fÄr du den till ett förmÄnligt pris.

Kontakta oss omgÄende för bokning!


2019-11-12 FITNESSFESTIVALEN BOKAD

Nu Àr det officiellt bokat - fujifredrik kommer till Fitnessfestivalen pÄ StockholmsmÀssan och fotograferar den 7:e och 8:e december 2019. Passa pÄ redan nu och boka gratis Specialbevakning av mig om du ska deltaga. Du fÄr dÄ gratis provbilder med vattenstÀmpel via din mejl. Vill du sedan ha högupplösta bilder fÄr du hela bildserien till ett förmÄnligt pris.


Copyright © 2020 Fuji Fredrik. Fuji Fredrik webdesign