Gymfoto

Fotografering pÄ ditt lokala gym

MÄnga kontaktar mig och vill bli fotograferade. Jag har en supersmidig portabel fotostudio som jag tar med mig runt om i Sverige. Fördelen som jag ser det Àr att bilderna blir levande pÄ ett helt annat sÀtt nÀr man kan fotografera pÄ en för modellen hemmavan plats. Dessutom finns all rekvisita i form av maskiner och vikter att tillgÄ.

Jag brukar ta med mig nÄgra kameror och ett antal olika objektiv, anpassade efter hur vi ska plÄta. Jag tar Àven med mig ljus i form av studioblixtar samt ett antal olika ljusformare. Du kommer garanterat kÀnna dig som den stjÀrna du förtjÀnar att vara nÀr vi fotograferar.

Jag levererar alla bra bilder till dig. Du fÄr dem högupplösta bÄde pÄ mejlen och senare Àven pÄ ett USB-minne. Nytt för i Är Àr att det ingÄr en lyxig fotobok som ett fint minne frÄn fotograferingen av din form, att ta fram och visa för dina vÀnner eller kanske bara att minnas tillbaks med. Det Àr stor skillnad mellan att titta pÄ bilderna pÄ mobilen eller datorn, jÀmfört med att plocka fram en riktig fotobok och blÀddra i.

 

Hur gÄr man tillvÀga?

Kontakta mig hĂ€r och tala om att du Ă€r intresserad, samt stĂ€ll nĂ„gra frĂ„gor om du har det. Jag Ă„terkommer dĂ„ till dej med  svar inom kort.
Beroende pÄ var du bor kommer jag att boka ett möte eller ett telefonmöte, dÀr vi gÄr igenom allt det praktiska.
DÀrefter pratar du med ditt gym om det gÄr bra att vi kommer och fotograferar dej, samt vilken dag och tid de tycker passar bÀst.
DÀrefter kommer jag och min utrustning till avtalad tid och plats. SjÀlva fotograferingen tar ungefÀr 2 timmar, inklusive upp- och nerpackning av min utrustning. DÀrefter tillkommer minst lika mycket tid för mig i datorn med retushering etc.
 

Paketpris för allt ovanstĂ„ende, inklusive den fina fotoboken, Ă€r 2500 kr. Är det lĂ„ngt att resa tillkommer eventuellt kostnad för detta.
Bokar ni in fler fotograferingar pÄ samma gym till samma tillfÀlle kan mÀngdrabatt erbjudas.

Kontakta mig för mer information.

 

Copyright © 2019 fujifredrik. Fujifredrik webdesign