Gym

Fotografering på ditt lokala gym

Många kontaktar mig och vill bli fotograferade. Jag har en supersmidig portabel fotostudio som jag tar med mig runt om i Sverige. Fördelen som jag ser det är att bilderna blir levande på ett helt annat sätt när man kan fotografera på en för modellen hemmavan plats. Dessutom finns all rekvisita i form av maskiner och vikter att tillgå.

Jag brukar ta med mig några kameror och ett antal olika objektiv, anpassade efter hur vi ska plåta. Jag tar även med mig ljus i form av studioblixtar samt ett antal olika ljusformare. Du kommer garanterat känna dig som den stjärna du förtjänar att vara när vi fotograferar.

Jag levererar alla bra bilder till dig. Du får dem högupplösta både på mejlen och senare även på ett USB-minne. Nytt för i år är att det ingår en lyxig fotobok som ett fint minne från fotograferingen av din form, att ta fram och visa för dina vänner eller kanske bara att minnas tillbaks med. Det är stor skillnad mellan att titta på bilderna på mobilen eller datorn, jämfört med att plocka fram en riktig fotobok och bläddra i.

Hur går man tillväga?

Kontakta mig här och tala om att du är intresserad, samt ställ några frågor om du har det. Jag återkommer då till dej med  svar inom kort. Beroende på var du bor kommer jag att boka ett möte eller ett telefonmöte, där vi går igenom allt det praktiska. Därefter pratar du med ditt gym om det går bra att vi kommer och fotograferar dej, samt vilken dag och tid de tycker passar bäst. Därefter kommer jag till avtalad tid och plats. Själva fotograferingen tar ungefär 2 timmar, inklusive upp- och nerpackning av min utrustning.

Paketpris för allt ovanstående, inklusive den fina fotoboken, är 2500 kr. Är det långt att resa tillkommer eventuellt kostnad för detta. Bokar ni in fler fotograferingar på samma gym till samma tillfälle kan mängdrabatt erbjudas!

Kontakta mig gärna för mer information.


PORTFOLIO

 

 

Copyright © 2020 Fuji Fredrik. Fuji Fredrik webdesign