Vem är Online

Det finns 27 gäster online.

GYM / HEMMA

Fotografering på ditt lokala gym eller hemma hos dej!

Jag är oerhört tacksam att så många kontaktar mig och vill bli fotograferade. Jag har en supersmidig portabel fotostudio som jag tar med mig runt om i Sverige. Fördelen som jag ser det är att bilderna blir levande på ett helt annat sätt när man kan fotografera på en hemmavan plats. Dessutom finns all rekvisita i form av maskiner och vikter att tillgå om vi fotograferar dej på gymmet.

Jag brukar ta med mig några kameror och ett antal olika objektiv, anpassade efter hur vi ska plåta. Jag tar även med mig ljus i form av studioblixtar samt ett antal olika ljusformare. Från och med nu tar jag även med mig en snygg svart bakgrund! Du kommer garanterat känna dig som den stjärna du förtjänar att vara när vi fotograferar.

Jag levererar alla bra bilder till dig. Du får dem högupplösta både på mejlen och senare även på ett USB-minne.

Hur går man tillväga?

Kontakta mig här och tala om att du är intresserad, samt ställ några frågor om du har det. Jag återkommer då till dej med  svar inom kort. Beroende på var du bor kommer jag att boka ett möte eller ett telefonmöte, där vi går igenom allt det praktiska. Därefter pratar du med ditt gym om det går bra att vi kommer och fotograferar dej, samt vilken dag och tid de tycker passar bäst. Därefter kommer jag till avtalad tid och plats. Själva fotograferingen tar ungefär 2 timmar, inklusive upp- och nerpackning av min utrustning.

Bokar ni in fler fotograferingar på samma gym till samma tillfälle kan mängdrabatt erbjudas!

Kontakta mig gärna för mer information.


PORTFOLIO

 

PRISER FÖR BODYBUILDING OCH FITNESSFOTOGRAFERING

Fotograferingskostnad Bodybuilding och Fitnessfotografering paketpris 2450 kr.

I priset ingår kostnad för fotograferingstiden, förberedelser, restid upp till 6 mil från Eskilstuna och redigering enligt min bildstil. Du får tillgång till de högupplösta bildfilerna och du får ett fint album med dina bilder.  Fysiska bilder ingår ej, men kan beställas.

Betalas vid bokning.

Copyright © 2020 Fuji Fredrik. Fuji Fredrik webdesign