Vem är Online

Det finns 26 gäster online.

OM MIG

OM MIG

Hallå där, det är jag som är Fredrik på Fuji Fredrik!

 

Jag utgår ifrån Eskilstuna och har fotografering som ett genuint intresse. Utöver fotograferandet håller jag även fotokurser på Medborgarskolan i Eskilstuna, samt jobbar heltid som administratör.

Fotograferingen här på Fuji Fredrik har jag som en underbar kreativ tillflyktsort som ligger mig varmt om hjärtat och som jag brinner lite extra för. Jag driver därför en enskild firma där jag pysslar med fotografering, retushering, filmskapande, fotokurser och bildförsäljning. Det är den du är i kontakt med nu när du läser det här.

Namnet Fuji Fredrik kommer ifrån tiden när jag drev fotobutiken Fuji Foto Center i Eskilstuna. Där var det en av mina leverantörer som gav mig användarnamnet fujifredrik när jag skulle beställa varor från dem. Sedan dess har namnet levt kvar. 

 

Välkommen till Fuji Fredrik!

 

Jag fotograferar levande, naturliga och dokumentära bilder. Jag strävar alltid efter att fånga ögonblicket som det är på riktigt. Man ska få en genuin och positiv upplevelse när man ser på mina bilder. Helst ska det kännas som att man återupplever händelsen igen på riktigt.

Copyright © 2020 Fuji Fredrik. Fuji Fredrik webdesign