Vem är Online

Det finns 28 gäster online.

Välkommen till Fuji Fredrik!

 

 BODY & FITNESS  |  GYM  |  OM MIG  |  KONTAKT 

OM MIG

Hallå där, det är jag som är Fredrik på Fuji Fredrik!
Jag fotograferar med utgångspunkt från Eskilstuna och tar mig gärna an uppdrag över hela vårt avlånga land. Utöver fotograferandet håller jag även fotokurser på Medborgarskolan i Eskilstuna, samt jobbar heltid som administratör. Fotograferingen här på Fuji Fredrik har jag som en underbar kreativ tillflyktsort som ligger mig varmt om hjärtat och som jag brinner lite extra för.

MER OM MIG

Jag fotograferar levande, naturliga och dokumentära bilder. Jag strävar alltid efter att fånga ögonblicket som det är på riktigt. Man ska få en genuin och positiv upplevelse när man ser på mina bilder. Jag fotograferar gärna live på olika event eller tillställningar. Jag har även en portabel fotostudio som jag reser riket runt med och fotograferar on location. Hör av dej om du vill bli fotograferad!

KONTAKTA MIG


 

Body- & Fitnessfotografering
Jag fotograferar på Gym- och Fitnesstävlingar, samt även privata sessioner på lokala gym eller hemma hos atleterna. Sedan 2018 har det blivit fler och fler som bokar fotograferingar och beställer bilder. Samtliga intäkter från dessa fotograferingar går oavkortat till att investera i ny och ännu vassare utrustning tills nästa tävling.

I mitt arkiv finns bilder från olika tävlingar från och med 2018.  

LÄS MER OM BODY- OCH FITNESSFOTOGRAFERING HÄR    KONTAKTA MIG

Copyright © 2020 Fuji Fredrik. Fuji Fredrik webdesign