Välkommen till Fuji Fredrik!

 

Bloggen  |  BODY & FITNESS  |  BILDBANK  |  GYM  |  BRÖLLOP  | DJUR  |  OM MIG  |  KONTAKT  |  PRISER

Jag fotograferar levande, naturliga och dokumentära bilder. Jag strävar alltid efter att fånga ögonblicket som det är på riktigt. Man ska få en genuin och positiv upplevelse när man ser på mina bilder. Helst ska det kännas som att man återupplever händelsen igen på riktigt.

KONTAKTA MIG

OM MIG

Hallå där, det är jag som är Fredrik på Fuji Fredrik!
Jag utgår ifrån Eskilstuna och har fotografering som ett genuint intresse. Utöver fotograferandet håller jag även fotokurser på Medborgarskolan i Eskilstuna, samt jobbar heltid som administratör. Fotograferingen här på Fuji Fredrik har jag som en underbar kreativ tillflyktsort som ligger mig varmt om hjärtat och som jag brinner lite extra för.

MER OM MIG

DELAR AV MIN PORTFOLIO

Här har jag valt ut några smakprover från mina fotograferingsområden. Läs mer under respektive menyflik.

Bröllopsfotografering
Detta är en av de större händelserna i våra liv. Att få fotografera ett bröllop är en stor ära som dessutom ställer stora krav på mig som fotograf.

Det kan röra sig om ett större bröllop med massor med inbjudna gäster, eller ett litet familjärt bröllop med nära och kära. Jag sätter stor ära i att fånga de små och det stora ögonblicken – och allting däremellan. Läs mer om mig och min bildstil på länken nedan. Jag fotograferar ett begränsat antal bröllop per år.

LÄS MER OM BRÖLLOPSFOTOGRAFERING HÄR 

Body- & Fitnessfotografering
Jag fotograferar på Gym- och Fitnesstävlingar, samt även privata sessioner på lokala gym eller hemma hos atleterna. Sedan 2018 har det blivit fler och fler som bokar fotograferingar och beställer bilder. Samtliga intäkter från dessa fotograferingar går oavkortat till att investera i ny och ännu vassare utrustning tills nästa tävling.

I bildbanken här ovan till vänster hittar du bilder från tävlingar i Bodybuilding- och Fitness. Beställ bilder enkelt här i shoppen och få högupplösta bildfiler i din e-postlåda! Verkar det krångligt att beställa här? Skicka ett mejl till mig så löser jag det personligen!

LÄS MER OM BODY- OCH FITNESSFOTOGRAFERING HÄR    KONTAKTA MIG

Copyright © 2020 Fuji Fredrik. Fuji Fredrik webdesign