HISTORIK

Kärt barn har många namn brukar det heta.

fujifredrik, fujifredrik_pro och Photo by fujifredrik är några av namnen på mina fotograferingsinriktningar.

Allt började redan 1987 när jag som fotointresserad högstadiegrabb fick praktik på filmframkallningslabbet Fotoquick i Västerås.
Nån som kommer ihåg deras slogan:

”-Klick, klick, tick, tick – Fotoquick!”

Har bestämt för mig att de fick någon form av pris för den fyndiga formuleringen av entimmesframkallning av film. Där blev jag kvar både som helgarbetare och lovarbetare ett antal år. Tror det var där som mitt öga för färger och kalibrering utvecklades. De var otroligt noggranna med kvaliteten på bilderna som producerades.

Många år senare återvände jag till samma Fotoquickbutik, men den här gången som butikschef. Ett tjugotal månader senare läste jag en annons i tidningen att Fuji Foto Center i Eskilstuna var till salu och flytten till Smedstaden blev ett faktum. Mellan åren 2000 – 2006 drev jag den butiken.

Från 2007 och framåt jobbar jag dagtid med ekonomi och kvällstid / helger med fotografering, retushering och fotokurser.

Därav nås jag enklast via mejlen eller telefon kvällar och helger 🙂

Hälsningar Fredrik


Kontakta mig gärna via formuläret nedan 🙂

Vi fotograferar det mesta av det bästa. För att nämna några inriktningar så fotograferar vi Bröllop, Fitnesstävlingar, Träningsbilder, Djurbilder och Produktbilder åt företag.

%d bloggare gillar detta: