Företagsbilder IG blogg

Företagsbilder till Instagram eller bloggen.

Den här utbildningen är specialdesignad för er som vill ta fotograferingen till en helt ny nivå och ta vassare bilder som syns i mängden.

VAD HAR DU
Du har antagligen en företagssida på Instagram eller en blogg där du delar med dig av företagets bilder på nyheter och evenemang. Du vill marknadsföra och stärka ditt företags image som ett positivt företag i framkant.

VAD LEVERERAR VI
Vi erbjuder personlig coachning efter era förutsättningar. Du kan använda digital kamera eller mobilkamera. Vi går igenom målet med bilderna och levererar kreativa funktionella tips för att matcha bildernas kvalité och utseende med företagets profil. Vi lär dig hur du tar bättre bilder.

UPPLÄGG
Vi kommer till er och analyserar ert behov. Vi kommer gemensamt fram till hur er bildprofil bör se ut. Vi bokar in ett utbildningstillfälle om två timmar där vi lär er hur man tar bättre bilder. Vi går bland annat igenom bildkomposition, fotograferingens grunder, ljussättning och perspektiv.

INVESTERING
Kurspris 1950kr ex moms.
I detta ingår analys av företagets behov och framtagande av profilplan. 2 timmars praktisk coachning/utbildning inom fotografering på plats hos företaget vid ett tillfälle för 1-3 personer, inklusive kursmaterial.
Vid kurser utanför Eskilstuna tillkommer milersättning om 28kr/mil.

Vi har ett fåtal platser kvar i år. Kontakta oss redan idag för konsultation.

Fredrik Stävegård 070-2187975 (kvällstid)
e-post: bokning@fujifredrik.se

Utforskar vår underbara värld objektivt. Piffar till den lite lätt med PS.

%d bloggare gillar detta: