Instagramsupport

Som användare av Instagram (IG) under lång tid har vi fått gedigen erfarenhet av vad som krävs för att just din sida ska få fler följare, kommentarer och gillamarkeringar. Vi har därför startat någonting som vi kallar Instagramsupport.

Vi tror inte på att man betalar för att gilla varandras bilder. Det enda som händer då är att du får massa gillamarkeringar för en enstaka bild, men ingen trogen följare som fortsätter att gilla dina nya bilder.

Vi tror inte heller på att man betalar för att få tomma spökkonton som följare. Att köpa följare leder sällan till någonting positivt. Dessa konton följer inte dig för att du har någonting vettigt att visa. De kommer inte heller att fortsätta med att gilla eller kommentera dina bilder. De tillför bara (tillfälligt) en högre siffra i antalet följare.

Vår idé är att ge dig aktiva följare som följer dig för att de gillar dina bilder och att du gillar deras bilder. Det är hela poängen med ett lyckat IG-konto. Man måste vara aktiv med att gilla sina följares bilder & andras bilder för att synas i mängden och vara någon som andra är intresserade av att följa och gilla..

För ett tag sedan ändrade IG i sin kod till mångas förtret. Förut visades alla dina bilder som du la ut för alla dina följare. Så är det inte längre. Du måste numera vara aktiv själv om du ska få så stor spridning som möjligt, eller betala IG annonspengar för att de ska visa dina bilder.

Det är här vi kommer in. Om du samarbetar med oss hjälper vi dig att gilla rätt bilder så att du syns och sticker ut i mängden. Det enda du behöver göra är att tala om för oss vilka taggar du gillar samt hur många bilder du vill gilla i veckan. Vi kan gilla dina följares bilder och vi kan gilla olika populära bilder.  Att svara på personliga kommentarer samt att ge kommentarer brukar vi lämna till dig som kontoägare att göra.

Det som händer när du gillar andras bilder är att de blir nyfikna på vem du är och går in på ditt konto. Har du snygga bilder är chansen stor att de börjar följa dig. Dessutom är chansen stor att de gillar ett gäng av dina senaste bilder. I och med detta har du fått nya trogna följare. Om du dessutom följer dem tillbaks är chansen ännu större att de stannar som din vän länge.

Vi har några olika pakettjänster för detta. Välj vilka som passar dig bäst och kontakta oss redan idag:

Paket 25 (300 kr / månad)
Gilla upp till 25.000 bilder per månad. Max 3 olika taggar + dina vänners bilder.

Paket 50 (500 kr / månad)
Gilla upp till 50.000 bilder per månad. Max 4 olika taggar + dina vänners bilder. Vid behov kan vi följa de som väljer att börja följa dig för bäst resultat. Beroende på hur många följare du har kan du följa olika många personer. IG har en variabel spärr här.

Paket Avfölj (50 kr / månad)
Avfölj de som inte följer dig. Det finns ett maximalt antal konton du kan följa. Om du behöver rensa bort inaktiva följare, eller de som inte följer dig tillbaks, kan vi göra det åt dig.

Paket Prova-På (50 kr engångskostnad)
Gilla 5.000 bilder under en vecka. Max 3 olika taggar + dina egna vänner. Det här paketet är perfekt om du vill se hur effektiva vi är!

Skicka mejl till oss med ditt IG-användarnamn + aktuellt paket så återkopplar vi med mer detaljerad information. Välkomna!


Utforskar vår underbara värld objektivt. Piffar till den lite lätt med PS.