BRÖLLOPSFOTOGRAF

En underbar tid att föreviga!

Ni är hjärtligt välkomna till oss när ni behöver hjälp med förevigandet av er underbara bröllopsdag. Vi på fujifredrik är två fotografer som med kärlek och känsla ser till att ni får er dag fotograferad och dokumenterad för många härliga framtida återblickar och positiva minnen. Vi utgår ifrån Eskilstuna men fotograferar mer än gärna även på andra orter.

För oss handlar det om så mycket mer än att ta en bild. Vi fångar känslan i stunden, vi hittar det där lilla extra att fotografera, vi finns där med kameran när det händer, vi är din backup när svärmor ställer sig i vägen för fotografen. Ingenting är viktigare än att dokumentera er stora dag.

Vi arbetar som fotografer inom många genrer, bröllop är en av dem. Vi är väldigt breda i vårt fotograferingskunnande och har en personlig prägel på våra bilder. Se några av våra provbilder på Instagram vid intresse, länk här.

@photo_by_fujifredrik

När behöver vi boka?

Enkelt svarat – så fort som möjligt. En bröllopsfotografering kräver mycket planering från vår sida. Ju mer tid vi får på oss, desto bättre slutprodukt kan vi leverera. Dessutom är det skönt för er att kunna lämna fotograferingsplaneringen åt oss. Då kan ni i lugn och ro fokusera på allt annat som bröllopet innebär.

Kontakta oss via någon av våra bokningslänkar nedan för att se om just ert datum är tillgängligt.

Hur går vi tillväga?

Börja med att skicka en förfrågan till oss via våra länkar. Förfrågan är självklart inte bindande. Där anger ni bland annat vilket datum ni har bröllopet, vart det ska hållas och hur många timmar ni beräknas vilja boka mig. Inom några dagar får ni ett svarsmejl från oss där vi meddelar om dagen är tillgänglig samt vad fotograferingen kommer att kosta.

Därefter kontaktar jag er och bokar in en tid där vi kan träffas och i lugn och ro prata igenom bröllopsdagen. På det mötet går vi igenom ert körschema för dagen och vad ni vill ha fotograferat. Jag kommer med tips och idéer från min synvinkel som fotograf och vi kommer gemensamt fram till en lösning som passar er. Alla bröllop ser olika ut både i upplägg och storlek. Ni väljer själva om ni vill att jag bara kommer ut och tar porträttbilder eller om ni vill att vi även fotograferar hela vigseln eller kanske även festen efteråt. Vi har färdiga paket för allt, se länkar lite längre ned på sidan.

Någon månad innan själva bröllopet kommer jag ut och rekar fotograferingsplatsen tillsammans med er. Se det som ett genrep där vi tar provbilder inför det riktiga bröllopet. Allt för att det ska kännas tryggt och hemvant för er (och mig) när bröllopsdagen väl är här.

4 olika paket

I samtliga paketpriser nedan ingår alla kostnader. Angivna priser är inklusive moms. Angivet antal timmar är den tiden vi är på bröllopet och fotograferar. Värt att känna till är att vi lägger minst lika många timmar till på förarbete och retushering av bilderna.
Företaget är registrerat för F-skatt.


3 timmar

Under 3 sammanhängande timmar förevigar jag er underbara dag. Passar bra till antingen vigselceremonin eller porträttfotograferingen före eller efter ceremonin.
Alla utvalda bilder levereras redigerade i utskrifts- och webbformat på USB.

3.990 kr
Inklusive förarbete och retushering.

SKICKA FÖRFRÅGAN


5 timmar

Under 5 sammanhängande timmar förevigar jag er underbara dag. Passar bra till vigselceremonin och porträttfotograferingen före eller efter ceremonin.
Alla utvalda bilder levereras redigerade i utskrifts- och webbformat på USB.

5.990 kr
Inklusive förarbete och retushering.

SKICKA FÖRFRÅGAN


8 timmar

Under 8 sammanhängande timmar förevigar jag er underbara dag. Passar bra till förberedelser, vigselceremonin, porträttbilder och början på middagen.
Alla utvalda bilder levereras redigerade i utskrifts- och webbformat på USB.

8.990 kr
Inklusive förarbete och retushering.

SKICKA FÖRFRÅGAN


10 timmar

Under 10 sammanhängande timmar förevigar jag er underbara dag. Passar bra till förberedelser, vigselceremonin, porträttbilder och en bra bit in på kvällen.
Alla utvalda bilder levereras redigerade i utskrifts- och webbformat på USB.

10.990 kr
Inklusive förarbete och retushering.

SKICKA FÖRFRÅGANBokningsguide

Först kontaktar ni oss via förfrågningsformuläret här. Ni anger vigseldatum, vigselplats, önskat antal timmar och övrig relevant information. Kort därefter återkommer jag till er med bekräftelse om datumet är tillgängligt. 

Är datumet tillgängligt bokar vi in ett möte där vi pratar igenom er dag. Jag är väldigt intresserad av att lära mig allt om vad som händer under dagen så att jag kan planera fotograferingen in i minsta detalj. Vi kommer även att ha en backup-plan för porträttfotograferingen om vädret inte är på vår sida.

Därefter går vi gemensamt igenom avtalet som vi båda skriver under. När avtalet är undertecknat kan ni vara helt säkra på att vi kommer och fotograferar er underbara dag.

En bokningsavgift skickas när avtalet är undertecknat. Den är på 25% av hela bröllopspaketet och när den är betald garanteras ert datum. Slutfakturan skickas i samband med bildleveransen.

I kostnaden för bröllopspaketet ingår en provfotografering i samband med att vi rekar fotograferingsplatsen ungefär en månad innan bröllopet. 

Före bröllopet

Dagarna innan bröllopet har jag koll på vädret och fotograferingsplatsen för att se till att vi får så bra bilder som möjligt. 

Efter bröllopet

Det brukar vara ett stort intresse att få några ”smakprover” på bilderna från våra fotograferingar. Ge oss 3-4 dagar så skickar vi över några utvalda bilder som ni kan använda fritt på t ex Facebook eller Instagram. Hela bildserien levereras inom 4 veckor efter bröllopsdagen. 

Ni får både högupplösta och webbanpassade bilder. De högupplösta passar bra om ni vill beställa utskrifter och de webbanpassade funkar bra på Facebook och Instagram. Vill ni ha hjälp med att beställa bilder via oss så löser vi självklart det.


Har ni frågor? 

Kontakta oss gärna nedan!

 

Vi fotograferar det mesta av det bästa. För att nämna några inriktningar så fotograferar vi Bröllop, Fitnesstävlingar, Träningsbilder, Djurbilder och Produktbilder åt företag.

%d bloggare gillar detta: