Hjälp!

Försöker lägga upp en strategi för hur jag smidigast använder Instagram, Facebook och min websida fujifredrik.se i symbios 😬 Hur gör ni andra och vilken är er personliga favorit?

Jag känner att Instagram är min starkaste sida för tillfället, men är öppen för förslag. Det är i huvudsak bilder jag vill publicera.

Sen är frågan om man ska skriva på engelska eller svenska… 90% av mina Instavänner förstår inte svenska 😱

Hur ska jag göra?

5 thoughts on “Hjälp!”

  1. Det är svårt att ge dig ett råd men tycker att du ska skriva på engelska när 90% av dina Instagramföljare inte förstår svenska. De flesta svenskar förstår väl engelska.
    Har bara bloggen och sedan en månad tillbaka Facebook igen. Kopplade ihop bloggen och Fb. När jag publicerar bilder på bloggen publiceras samma inlägg på Fb. Ska inte börjar med en plattform till. Det blir för mycket jobb helt enkelt 😉

    1. Tack för svar! Får nog bli på engelska framöver, precis som du skriver. Har instagram kopplat med facebook i dagsläget så bloggsidan får hanteras separat, vilket känns som merarbete, men vad gör man 🙂

  2. Jag har bara en wp-blogg så jag kan inte ge något bra råd. Allt beror väl på vad du har för mål med din närvaro på nätet. Lycka till hur du än bestämmer dig för att göra.

  3. På Instagram når man ut till många fler, men själv vill jag helst se foton i bloggar, där man kan se bilderna mycket större. Jag recenserar böcker till bokförlagen, och då brukar jag skriva litet kort om böckerna på IG och hänvisa vidare till bloggen för den som vill läsa hela analysen.

    Jag tycker att det skulle vara intressant att läsa om hur du tänkt kring åtminstone vissa bilder, och vilka tekniker du använt när du redigerat dem. Det räcker med stora drag, som att du korrigerat vitbalansen, skuggor/högdagrar, intensiteten. Exakt hur du gjort i detalj förstår jag blir för omständligt att lägga tid på att förklara, och det kan vi klura vidare på själva. Vackra bilder är kul att se, men som sagt, mest inspirerar det att läsa om hur en duktig fotograf gör. Det tror jag även skulle locka fler läsare/följare. Lycka till hur du än väljer att göra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *