Lurad

Irritationen som uppstår när man inser att AB Karl Hedin inte skickat med mörkläggningsgardinen som jag betalat för ? I paketet låg delar till fönstrets insida, vilket iofs är nödvändigt, men det återstår att se om jag får ut nån mörkläggningsgardin. Det är trots allt länge sedan jag hämtade ut fönstret med tillbehör.

Å inte lär de ha öppet en söndag heller… ??? eller är det bara jag som är gnällig i brist på kaffe i kroppen?

Varför handlade jag inte på ByggMax istället? Förlåt mig ByggMax, jag ska alltid handla hos er i framtiden – bra öppettider och trevlig personal som ser till att jag får med mig det jag betalat för.

6 reaktioner på ”Lurad”

  1. Usch vad man kan reta sig på sånt. Synd att du upptäckte det så sent men jag skulle ändå försöka att reklamera. Lycka till!
    Brist på kaffe i kroppen är aldrig bra. Fråga mig, jag vet 😀

  2. Jag har kollat litet i din blogg. Du verkar vara en händig man, sådan egenskap önskade jag att jag hade. Egentligen är jag nog händig, men jag har inte behövt bry mig förrän nu! Går det lära gamla hundar sitta?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.